Lónevelés

Nevelj te is lovat, itt!

MENÜ

Fontos infók:

 

Ide leírtam minden fontos infót az oldallal kapcsolatban:

 

Hogyan kapok forintot?

Nos, pénzt úgy kaphatsz hogy fellátogatsz a lovadhoz, ha ez megvolt megírod nekem a ITT és  én jóváírok neked 5.000 forintot, tehát ha heti 7-szer feljössz (minden nap egyszer) akkor 35.000 forintot zsebelsz be. Vagy versenyeken is nyerhetsz pénzt, minimum 20.000 forintot.

 

Hogyan versenyezhetek?

Belépsz a verseny menübe és ott látod hogy hogy döntöm el ki nyer. Alatta van egy "Aktív versenyek" felirat, ezalatt lesznek a versenyek. Pl.: Díjugrató verseny, megnézed a lovad tud-e ugratni, ha igen benevezhetsz a "Benevezek!" feliraton. Az első verseny akkor indul mikor már 6 lónevelő is van.


Már nem szeretnék nevelni! Mit tegyek?

Ez szomorú hír. Szólsz a szerkesztőnek a "Kapcsolat" menüben, és én majd a lovat vissza teszem az eladóakhoz, és törlöm a regisztrációdat.

 

Hogyan fedeztethetek?

Ha szeretnél csikót a legolcsóbb mód a fedztetés, vagy a saját csődöröddel vagy egy másik gazdinak lovával kell fedeztetned, az árban megegyeztek. Egy fedeztetés nem mindig sikeres. A két gazdi (vagy egy gazdától két eltérő nemű ló) megbeszéli egymás között, szólnak nekem és én majd mindent elmondok.

 

Pénzátutalás

Szól a két gazdi és én az egyiktől levonok, a másikhoz hozzáadom.

 

 

Asztali nézet